Ilyen teljesítménye lesz az iPhone XI-nek; érkezik egy új, prémium kategóriás AirPods – mi történt a héten?

HusztiD 2019.04.27. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 653

Újabb érdekességekkel teli hetet tudhatunk magunk mögött, így szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

1_hwe5Nex4jGPlWc1100AT2w

Ilyen teljesítménynövekedést hozhat az iPhone XI

A Macworld-től Jason Cross összegezte, hogy milyen teljesítménynövekedést várhatunk az ősszel érkező iPhone XI modelljeitől. A szaki szerint egyértelmű, hogy az Apple immáron a 7nm-es gyártástechnológiára áll át az A13-as chipet illetően, azonban az 5nm-essel még váratnak magukra, ugyanis ezen technológiával csak később, egy-két év múlva készülnek el.

2019_iphone_triple_camera_rendering

Bővebben itt.

2019-ben is az Apple rendelkezik a legjobb support szolgáltatással

A Laptop Mag minden évben készít egy új felmérést, melyben arra keresik a válaszokat, hogy mely nagy tech gyártók rendelkeznek a legjobb support szolgáltatással. Ahogyan az elmúlt évek folyamán, úgy idén is az Apple került a ranglista első helyére.

Genius-bar

Bővebben itt.

Kuo: egy prémium kategóriás AirPods-ra is számíthatunk a következő év tavaszán

Pont tegnap számoltunk be arról a pletykáról, mely azt állította, hogy még az idei év folyamán megérkezik a harmadik generációs AirPods. Nem kellett sokat várni, ugyanis a hír után a jól ismert Ming Chi-Kuo is új információkkal állt elő.

airpods

Bővebben itt.

Az Egyesült Királyságban az iPhone Xr a menő, azonban EU szinten a Samsung a top gyártó

A Kantar jóvoltából elkészült a legújabb felmérés, melyben azt vizsgálták, hogy hogyan teljesítettek az okostelefon-gyártók az idei év első negyedévében. Mondhatjuk, hogy egyaránt menőek voltak az Apple és a Samsung készülékei az EU piacán.

iphone-xr-colors

Bővebben itt.

Kuo: ezeket tudjuk eddig az iPhone XI kameráiról

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo új információkat osztott meg azzal kapcsolatosan, hogy milyenek lehetnek az Apple ősszel érkező csúcsmodelljeiben a kamerák. Ha igazak az elemző jóslatai, akkor bizony nem igazán lesz panaszunk.

triple-camera-smartphone

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében megtudhattuk, hogy a kijelzőproblémák miatt heteket csúszik a Galaxy Fold megjelenése, majd beszámoltunk, hogy az Instagram egy fontos funkcióját nyírják ki hamarosan. A napokban Ausztriában is elrajtolt az Apple Pay, majd ezt követően nem sokkal láthattuk az Apple TV új, dedikált YouTube csatornáját.

Apple-Pay-iPhone-X

A hét második felében felmerült, hogy következő év tavaszán érkezik egy új 4,7 colos iPhone, majd felmerült, hogy az iOS 13-ban egér támogatottságot kapnak az új iPad Pro modellek. Végül 8 évet követően elavult besorolást kapott az iPad 2, majd megtudhattuk, hogy Jony Ive a jövőben él.

Ezek voltak a  2019-es év tizenhetedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Következő héten is biztosan lesznek újabb izgalmas híreink, így maradjatok velünk.

Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!