Pletyka: még az idei évben megérkezhet a harmadik generációs AirPods

HusztiD 2019.04.25. 09:55 Apple, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 283

apple-airpods

Az Apple március folyamán dobta piacra a második generációs AirPods-ot, de a pletykák máris a következő generációs fülestől szólnak. A Digitimes értesülései alapján, ha minden jól megy, akkor még az idei év vége előtt megérkezik az AirPods 3.

A második generáció nem igazán hozott újdonságot, viszont az Apple végre kiadta hozzá a vezeték nélküli töltőtokot, melyet az új fülessel együtt, avagy külön vásárolhatják meg azok, kik már rendelkeztek a korábbi kiadással. Minderre pedig több, mint két évet kellett várnunk, ugyanis 2016 végén dobták piacra az első generációs fülest.

A forrás értesülései alapján az AurPods 3 fő újdonsága a zajszűrés lesz. Erről korábban is olvashattunk már, még mielőtt az almások piacra dobták volna a második fülest, de sajnos abban nem mutatkozott be eme újdonság, de talán majd a harmadik generációban. Akárcsak a jelenleg piacon lévő modelleket, úgy az új fülest is az Inventec és a Luxshare Precision fogja gyártani.

Ne feledjük, a Digitimes sokszor közöl le eléggé kétes infókat, s nagyon kevés az, melyek valóban beválnak. Hogy ezen infók mennyire lesznek hitelesek, az csak a jövő titka, de mi azt mondjuk, hogy a harmadik generációs fülesre inkább 2020 tavaszán érdemes számítani, kivéve ha itt is a kétéves frissítési ciklussal tervez az Apple, mint a második generációs füles esetében.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Propeller - 2019.04.25. 13:03

    Airpods 2 nel is a zajszures lett kiemelve ujdonsagnak…. ugy tudom az 1 ben is van, es tokeletesen jo az elso generacios szerintem, sok ujsonsag nincs a 2ben

Szólj hozzá Te is!