iOS 13: egér támogatást kaphat az iPad Pro

HusztiD 2019.04.25. 13:55 iPad 2 db 270

ipad-pro-2018-800x323

Bő másfél hónap van, mire az Apple bemutatja a legújabb operációs rendszereket, köztük az iOS 13, melynek egyik újdonsága az egér támogatottság lehet. Legalábbis erről az egyik lehetséges újdonságról beszélnek a tűzhöz közel ülő személyek.

A WWDC ‘19 konferencia június 3-án veszi kezdetét, s a MacStories szerkesztője, Federico Viticci nyilatkozott egy podcastben, hogy a kisegítő lehetőségekben, az AssistiveTouch berkein belül kapja meg az egér támogatottságot az iOS 13. Elviekben csak az USB C-vel szerelt iPad Pro modellek kapják meg eme támogatottságot, de később esélyes, hogy minden USB C-vel szerelt iPad megkaphatja.

Az esetre felfigyelt az egyik ismertebb fejlesztő, Steve Troughton-Smith, ki Twitteren állította, hogy tudomása szerint valóban azon dolgozik az Apple, hogy egér támogatottságot kapjon a kisegítő lehetőségek berkein belül.

A kérdés adott: szerintetek van értelme az egérhasználatnak egy iPad esetében?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. gy197 - 2019.04.25. 20:21

    Hogyne lenne, alig várom. Én sokat használom távoli asztallal a Windowsra PC-met, ahhoz nagyon kene, meg amúgy minden Officehoz

  2. Máté - 2019.04.26. 18:47

    Ez még kérdés? Naná hogy van rá szükség!
    Így meg úgy reklámozták hogy nagyon sok asztali gépet és laptopot kenterbe ver, viszont eddig az ios és a perifériák miatt hátrányban volt az amúgy valóban nagyon erős táblagép. Ezután kiderülhetne majd, hogy mi a helyzet!!

Szólj hozzá Te is!