Kuo: ezeket tudjuk eddig az iPhone XI kameráiról

HusztiD 2019.04.24. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 647

triple-camera-smartphone

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo új információkat osztott meg azzal kapcsolatosan, hogy milyenek lehetnek az Apple ősszel érkező csúcsmodelljeiben a kamerák. Ha igazak az elemző jóslatai, akkor bizony nem igazán lesz panaszunk.

Az első dolog, hogy mind az iPhone Xr, Xs és Xs Max utódaiban egy jobb TrueDepth kamerarendszer fog ránk visszaköszönni. Az Apple jelenleg 7 megapixeles szenzorokat használ, de a következő csúcstelefonokban immáron 12 megapixeles szenzorokat fognak elrejteni.

Az Xs és Xs Max utódai egyaránt három hátlapi kamerát kapnak, s mindegyik 12 megapixeles lesz. Az első szenzor egy telefotó lencse, a második egy széles látószögű, míg a harmadik egy szuper nagy látószögű lencse lesz, s ezeket egyenesen a Sony fogja az almások részére leszállítani. Ezen két készüléknél a kaliforniaiak egy olyan feketés festéket/borítást fognak alkalmazni, mint amilyen az előlapi kameránál található, így jobban beleolvadnak majd a telefonba a lencsék, kevésbé lesz feltűnő, hogy három kamera kapott benne helyet.

Ha a 6,1 colos iPhone Xr utódját nézzük, akkor végre ez a modell is megkapja a hátlapi dupla kamerás kialakítást. Természetesen itt is 12 megapixeles szenzorokról beszélhetünk, egy telefotó és egy széles látószögű lencséről. Mondhatjuk azt, hogy ez a modell a jelenleg piacon lévő iPhone Xs modellek kameráit örökli.

Végül nem okoz meglepetést, de Kuo elmondta, hogy az új telefonokat szintén szeptember folyamán mutatja be az Apple. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy valóban belép-e az Apple a három kamerás telefonok piacára.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!