Az Instagram legfontosabb funkcióját nyírják ki

HusztiD 2019.04.23. 15:55 Egyéb 0 db 2 242

instagram-hide-likes

Fontos újítást kíván bevezetni a közeljövőben az Instagram, mely alapjába véve hasznos lesz, azonban sokak számára kiveri a biztosítékot. Mint tudjuk, a leginkább fiatalok körében elterjedt szolgáltatásban nagyon sokat számít, hogy hányan kedvelnek egy-egy bejegyzést.

Jane Manchun Wong tech szaki tett egy új felfedezést, ami alapján a közösségi oldal azon kísérletezik, hogy kinyírja azt a funkcióját az appnak, hogy látható legyen, hányan kedveltek egy posztot. Ez azt jelenti, mikor elterjed a funkció, hogy csupán az fogja látni kik és hányan kedveltek egy bejegyzést, aki azt megosztotta, ezt követően harmadik felek nem fogják ezt látni. Természetesen az Instagramot is felkeresték az eset kapcsán, s egy rövid közleményt adtak ki, mely dióhéjban arról szól, hogy szeretnék, ha a felhasználóik arra fókuszálnának, mit oszt meg valaki, nem pedig az alapján lenne egy poszt menő, hogy hány kedvelést kap.

A kezdeményezés egyébként nagyon jó, ugyanis az utóbbi időben tényleg arra ment ki a játék sokaknál, hogy minél több lájkot szerezzenek. Az új funkció bevezetése egyértelműen jó lesz, a kérdés csak az, hogy a felhasználók mit szólnak majd hozzá? Nyilván sokaknál csapják ki a biztosítékot, főleg olyanoknál, kik erre pályáznak, illetve az Instagram általi hirdetéseikkel keresnek pénzt.

Mit szóltok az esethez?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!