Újabb VR témában jártas mérnökkel erősíti csapatát az Apple

HusztiD 2019.04.18. 11:56 Apple, Egyéb 0 db 63

arthur_van_hoff_vrroom

Nem ez az első eset, hogy egy igazi veteránt igazol le az Apple. Legutóbb például a Jaunt startup korábbi vezetőjét, Arthur van Hoffot sikerült leszerződtetniük, aki által egy újabb szintre emelhetik első sorban a virtuális, illetve a kiterjesztett valóságot az almások.

Arthur egyike volt, ki 2013-ban alapította meg a Jaunt startupot, s éveken át ő volt a technológiai vezető. Mi több, kis időre ő lett a vezérigazgató, de hamar lemondott a státuszról, hogy visszatérjen korábbi munkakörében, hiszen ott érezte igazán otthonosan magát. Arthur lényegében cinematikus virtuális valóságban szerzett tapasztalatot, főbb munkásságához a Jaunt ONE tartozik, melyben az alábbi videóban mesélnek, s feltehetően ugyanezen vonalat fogja tovább folytatni az Apple-nél.

Mindez azt jelentheti, hogy az almások tovább fejlesztik a virtuális és kiterjesztett valóságot egyaránt, amiben az utóbbi években amúgy is nagy jártasságot szereztek, illetve ezt követően sokkal jobb, igényesebb kontenteket kaphatunk a VR témában.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!