Egybegyúrja a Messenger, WhatsApp és az Instagram csevegőszolgáltatásait a Facebook

HusztiD 2019.04.16. 11:56 Egyéb 0 db 873

icmcppn9pqy5n821vvxt

Úgy tűnik, hogy egy igazi iMessage riválissal kíván előállni Mark Zuckerberg és csapata, hiszen a vállalat három fő alkalmazásának csevegőszolgáltatásait gyúrják egybe a jövőben. Korábban ugyan voltak hasonló hírek, de most egy Jane Manchun Wong fejlesztő újabb bizonyítékokat talált.

Korábban egy konferencia berkein belül felmerült ezen lehetőség, ám akkor a vállalat CEO-ja azt nyilatkozta, hogy még gondolkodóban vannak. Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy mikorra hozhatja össze ezen lépését a Facebook, de elviekben idén nem kell rá számítanunk, hiszen még nagyon korai fázisában van a fejlesztésnek a Facebook csapata.

Az új felfedezések alapján ismételten elérhető lenne a Facebook alkalmazásból a chat funkció, s a jövőben nem csak a Messenger beszélgetéseinket bonyolíthatnánk itt le, hanem a másik két közösségi szolgáltatásét egyaránt. A Facebook 2014-ben adta ki a Messenger alkalmazást, s ekkor szakadt ki a csevegőszolgáltatás a fő alkalmazásból. Most ugyan visszahozzák, de elviekben sokkal korlátoltabb lehetőségeik lesznek így a felhasználóknak, mint a különálló Messenger appban.

Ti örülnétek, ha az említett három szolgáltatást egy górcső alá venné a Facebook?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!