Shot on iPhone Xs: a Toronto Maple Leafs sztárjaival reklámoz az Apple

HusztiD 2019.04.11. 13:55 iPhone, Videók 0 db 42

45F918C1-17C2-42F1-8121-46A93D37016C-780x485

Az utóbbi hónapokban számos Shot on iPhone kontentet láthattunk az Apple-től, hiszen elsőnek kihirdették az idei évi fotópályázat nyerteseit, majd a napokban igazán szemkápráztató képsorokat csodálhattunk meg, egyenesen Kubából. Hivatalosan a tegnapi nap, vagyis inkább ma hajnalban folyamán vette kezdetét az NHL-ben a playoff, így ennek apropóján új videót adott ki a kaliforniai vállalat.

Korábbról tudjuk, hogy az Apple és az NHL egy bizonyos egyezséget kötött, melynek apropóján kölcsönösen reklámozzák egymást. Például két évvel ezelőtt vezették be a playoffban az iPad használatot, mely egyértelműen újabb szintre emelte a tengerentúlon a profi jégkorongot, majd hetekkel ezelőtt ismertebb NHL sztárokkal promóztak az almások.

A legújabb videóban a rájátszásba bekerülő Toronto Maple Leafs két fiatal sztárját, Auston Matthews és Mitch Marner kapta a főszerepet, kiknek 39 másodpercben megnézhetjük a napjuk egy részét, s edzésüket. Ugyan nem hosszú a mostani videó, de reméljük, hogy később akár kisfilmeket is készítenek, ahol kicsit bővebben mutatják be az adott sztárok egy-egy napjait. Természetesen a felvétel Matthews iPhone Xs modelljével készült, de ez utóbbit talán mondanunk sem kell.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!