Több előfizetője van az Apple Music-nak, mint a Spotify-nak – Amerikában

HusztiD 2019.04.09. 13:55 Apple Music 0 db 135

apple-music-vs-spotify

A Wall Street Journal nem olyan rég egy nagyon érdekes cikket közölt le, melyből kiderült, hogy az Apple-nek végre sikerült megelőznie riválisát, a Spotify-t. A legújabb beszámoló alapján az Apple Music-nak Amerikában 28 millió előfizetője van, míg a Spotify 26 millióval dicsekedhet.

Egyik streamszolgáltató sem ad ki hivatalos adatokat, de a WSJ iparági forrásai megerősítették, hogy az Apple nagyot ugrott, hiszen sikerült beelőzni a vetélytársát az amerikai piacon. Természetesen most csak fizetős feliratkozásokról beszélhetünk, ha az ingyenes verziót használó felhasználókat is belevesszük az adatokba, akkor természetesen a Spotify uralkodik.

Screen-Shot-2019-04-05-at-09.30.53-AM

Globális szinten szintén érdekes a helyzet, ugyanis az Apple szolgáltatása lassan négy éve indult útjára, azonban mára 50 millió előfizetője van, míg a Spotify-nak valamivel kevesebb, mint 100 millió (persze ebben benne vannak a trial előfizetések is, úgyhogy nem igazán fair az összehasonlítás). Nem rossz számok ezek, hiszen ha azt nézzük, akkor a Spotify csaknem 10 évvel korábban rajtolt, mint az almások szolgáltatása.

Ti melyiket használjátok, s miért pont azt?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!