Az iPhone XI és XI Max egyaránt tripla kamerával érkezik

HusztiD 2019.04.09. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 615

2019_iphone_triple_camera_rendering

A japán Macotakara újabb információkat közölt le az idei év szeptemberére várt iPhone modellekről. Érdemes lehet odafigyelni a blogra, ugyanis korábban is számos olyan pletykát leközöltek, mely később igaznak bizonyult. Például ők hozták le elsőnek, hogy jack csatlakozó nélkül érkezik az iPhone 7.

A jelenlegi információk kicsit eltérnek a korábbiaktól, hiszen akkor a madarak azt csiripelték, hogy továbbra is az 5,8 és a 6,5 colos telefon kap OLED kijelzőt, s a 6,1-es pedig LCD-t, s csak a legnagyobb iPhone-ban kap helyet a három kamerás kialakítás. Korábban arról szóltak a pletykák, hogy az Apple jövőre minden készüléke OLED panellal lesz felvértezve, míg a mostani infók alapján a 6,1 és a 6,5 colos kapja meg az újabb technológiát, míg az 5,8-as az LCD-t.

Amennyiben igazak a hírek, akkor mind a kettő OLED-es telefon három darab hátlapi kamerával lesz felvértezve. Ergo nem csak az iPhone XI Max kapja meg eme kiváltságot, hanem a kisebbik modell egyaránt. További változás lehet, hogy a telefonok minimálisan vastagabbak lesznek 0,2 milliméterrel, cserébe viszont kisebb lesz a kamerakitüremkedés.

Ne feledjük, az iPhone XI modelleket hivatalosan csak szeptember folyamán mutatják be, így biztosat csak akkor fogunk tudni. Mindenesetre érdemes odafigyelni a Macotakara értesüléseire, s egyben óvatosan kezelni azokat.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Mark - 2019.04.10. 08:25

    Latom a dizajner csapat meg mindig utlet hianyban szenved! Gondolom a kamera kituremkedes es az ordogszarvak soha az eletben nem tunnek el mar, grat! V most h 0.2mm vaskosabb a haz majd egy 5 generacio mulva be erjuk a kb 1mm kituremkedest es je eltunik es marad hely nagyobb akunak es kesz a best bay!? Ez igy baromi keves a konkurencia mar mas vizekben evez nem h elhuzott!! SE vonal sehol, eroltetik a peklapatot, de sokaknak kellene a max 4” ! Vagy csak addig volt jo az SE vonal amig a folos 5S hazak es kijelzok elfogytak?
    De hiszen tudjuk az elso a reszvenyes az utolso a vevo! Igy hamar elrohad az az alama…

Szólj hozzá Te is!