Jelentősen csökkentette a HomePod árát az Apple

HusztiD 2019.04.05. 15:55 HomePod 0 db 1 177

Apple Home Pod (Review)

Nagyon érdekes dolog történt tegnap, hiszen az Apple hozzávetőlegesen 15 százalékkal csökkentette a HomePod árát azon országokban, ahol hivatalosan is kapható a termék. Mondani sem kell, hogy a hír hallatára sokan egyből felkapták a fejüket.

Amerikában korábban 349 dollárba fájt az almás okoshangszóró, amelyet mostantól 299-ért szerethetnek be a felhasználók. Angliában szintén jelentős csökkenés történt, ugyanis ott 319 fontról 279-re mérséklődött a termék árszabása. Az Apple hivatalosan nem kommentálta a miérteket, de feltehetően ők is belátták, hogy viszonylag egy magas árat lőttek be a terméknek, így jobban teszik, ha kicsit faragnak rajta.

Arról sajnos továbbra sincs hír, hogy idehaza mikortól lesz hivatalosan elérhető a termék, de arra nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy miképp alakulnak ezentúl a kaliforniaiak eladásai az okoshangszórók piacán. Főleg azért fontos a mostani eset, mivel a piacon számos terméket kínálnak feleannyiért a riválisok, ami igazán visszafogja a HomePod eladásait.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!