Powerbeats Pro – itt az Apple új válasza az AirPods-ra

HusztiD 2019.04.04. 13:55 Egyéb 0 db 468

Powerbeats-Pro

Avagy mondhatjuk, hogy az almások tegnap bemutatták a legújabb Beats fülest, melyet leginkább a sportolók számára alkottak meg. A hivatalos információk alapján a Powerbeats Pro sokkal jobb, kényelmesebb a harmadik generációs testvérével szemben, valamint 23 százalékkal kisebb, s 17 százalékkal könnyebb, mint a Powerbeats 3.

Igazából ha azt nézzük, akkor az Apple leginkább az AirPods-ra hajazott az új Powerbeats Próval, hiszen ez is egy külön tokban érkezik, teljesen vezeték nélküli lesz, s egyetlen feltöltéssel 9 órán át bírja majd a zenelejátszást. A füleseken megtalálhatóak lesznek gombok, így könnyedén játszadozhatunk a hangerővel, valamint a szokásokhoz híven, fel és letehetjük az edzés közben beérkező hívásainkat. Az Apple szerint az új füles teljesen ergonomikus lesz a legtöbb ember számára, valamint az izzadtság és vízállóság egyaránt garantált a kiemelkedő hangminőséggel karöltve.

A Powerbeats Pro 250 amerikai dollárba kerül majd, s május folyamán dobja őket piacra az Apple, melyből összesen négy szín közül választhatunk. Hivatalos magyar árak egyelőre nincsenek, de feltehetően valamivel több, mint 80 ezer forintos áfás árra számíthatunk.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!