Indiába viszi az iPhone Xs gyártását az Apple

HusztiD 2019.04.04. 15:55 iPhone 0 db 160

iphone-xs-gold

Korábban nem egyszer felmerült a pletyka, hogy az Apple Indiába viheti át a gyártási folyamatok egy bizonyos részét. Leginkább akkor merült fel ez a téma, mikor az amerikai elnök, Donald Trump kifejtette, hogy a Kínából importált termékekre megemelné az adót, hogy ezzel pörgesse az Egyesült Államok piacát.

Az Apple számára nem idegen az indiai piac, ugyanis jelenleg itt gyártatják le a Wistron által az iPhone SE és 6s modelleket. A Bloomberg legújabb értesülései szerint hamarosan a szóban forgó iPhone Xs modellek következnek. Elviekben a következő hetekben tervezi az Apple a Foxconn által legyártani az első szériát, majd ha minden rendben megy, s elégedettek a végtermékkel, akkor növelnek a mennyiségen.

Arról sajnos jelenleg nem szólnak a hírek, hogy nagyjából milyen arányról beszélhetünk. Az sem kizárt, hogy egyelőre csak olyan mennyiséget visznek át, amely lefedi az amerikai eladásokat, pont azért, hogy elkerüljék miattuk a magasabb adót, amit akkor fizetnének, ha Kínából szállítanák le a telefonokat.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!