Az iFixit szétkapta az új AirPods-ot

HusztiD 2019.04.03. 11:56 Apple 0 db 144

iFixit-teardown-of-new-AirPods

Amint kijön egy-egy új termék, az iFixit csapata az első, ki lecsap rájuk, s azonnal darabjaira szedik. Nincs ez másképp a napokban megjelent második generációs AirPods fülesekkel sem, ugyanis a szakik ismételten darabjaira szedték, ám sajnos nem sok jóval kecsegtetnek minket.

Az első és a második generációs füles jóformán egyformán néz ki. Ha nagyon belemegyünk a részletekbe, akkor az új töltőtok 2,3 grammal nehezebb, köszönhetően a tekercsnek, amit a vezeték nélküli tölthetőség miatt alkalmazott az Apple. Ezen felül javítottak kicsit a termék vízállóságán egyaránt, s dióhéjban ennyi különbségről beszélhetünk.

A szakik 10-ből 0 pontot adtak az új AirPods-ra, akárcsak az előző generációs testvérére. Ha egyszer szétkapod a fülest, akkor nincs rá mód, hogy összerakd. Ergo teljesen szerelhetetlen. Sajnos a fülesek aksijai nem lesznek hosszú távra tervezve, így az aksik ha tönkremennek, akkor nem cseréltethetjük őket. Jó hír viszont, hogy a töltőtok egy kicsit strapabíróbbnak néz ki, így talán ez lesz az, ami hosszabb távon is bírni fogja a megpróbáltatásokat.

Az iFixit teljes beszámolóját itt találhatjátok.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!