2020-ra új méretekkel támad az Apple, valamint minden iPhone megkapja az OLED kijelzőt

HusztiD 2019.04.03. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 437

apple-iphone-xs-max

Ugyan még fél év van hátra, mire az Apple bemutatja a 2019-es iPhone line-up-ot, azonban a madarak máris az ezt követő modellekről csicseregnek. Ezúttal a Digitimes számolt be újabb információkról, hogy voltaképp mire számíthatunk.

Amennyiben igazak az oldal értesülései, akkor két fontosabb változásra számíthatunk. Az első, hogy az Apple valamelyest emel a kijelzőméreteken, így a jelenleg használatos 5,8, 6,1 és 6,5 colt 5,42-re, 6,06-ra és 6,67-re emelik. Mivel megszűnik az LCD-s modell, így feltehetően az 5,42 colos telefon veszi át a belépőszintű készülék szerepét, míg az 5,8-as telefon lesz az új 6,06 colos.

A második főbb újdonság, hogy az Apple jövőre teljesen szakíthat az LCD kijelzővel, hiszen a forrás szerint csak OLED-es telefonokat fognak piacra dobni. Amennyiben ez igaz, akkor örülhetünk, hiszen az almások végleg dobják a korábbi technológiát, s az olcsóbb modell is immáron a sokkal jobb és egyben fejlettebb OLED panellel lesz felvértezve.

Ne feledjük, a Digitimes sokszor közölt le kétes információkat, így biztosra ezúttal sem tudhatjuk, hogy kacsa-e a mostani infó, vagy sem. Mi bízunk benne, hogy igaz lesz, hiszen ha azt nézzük, akkor immáron jóformán csak az Apple használ LCD paneleket az alsó kategóriásnak nevezhető telefonjánál, míg a legtöbb gyártó teljesen átállt az OLED-re.

Ti örülnétek, ha igazak lennének az alábbi infók?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Peti - 2019.04.04. 15:53

    Annak örültünk volna ha elsőnek állt volna át az OLED re

Szólj hozzá Te is!