Hivatalos: az Apple kaszálta az AirPower-t

HusztiD 2019.04.01. 11:56 Apple 1 db 291

airpower-rip

Nyugodtan mondhatnánk most április elsején, hogy egy nagyon rossz tréfával álltunk elő, azonban sajnos nem mi poénkodunk, hanem az Apple-től Dan Riccio tett egy bejelentést a hétvége folyamán, mely alapján kaszálják a projektet, így a másfél évvel ezelőtt bemutatott töltőpad semmivé lesz.

A vezető szerint sok munkát fektettek az AirPower-be, melynek végül nem sikerült elérnie az általuk kitűzött magas követelményeket, ezért kaszálják. Elnézést kérnek a vásárlóktól, kik a 2017 őszi bemutató óta várják. Ezen felül Riccio megjegyezte, hogy továbbra is a vezeték nélküli jövőben hisznek, így továbbra is tolni fogják a vezetéknélküliséget – feltehetően itt az olyan termékekre gondolt, mint az iPhone, vagy az új, vezeték nélkül tölthető AirPods töltőtokja.

Nem tudom hogy vagytok vele, de mi kicsit csalódottak vagyunk. Pont a napokban voltak biztató előjelek a termék érkezéséről, ugyanis az Apple elsőnek lecserélte a promóképet hozzá, majd az új AirPods csomagolása is erről árulkodott. Nem utolsó sorban pedig kicsit kínos, hogy az Apple még másfél évvel ezelőtt mutatta be a töltőpadot, azonban most, ugyanennyivel később sem sikerült kellően megtervezniük, így inkább kaszálják az egészet, mintha mi sem történt volna.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2019.04.01. 18:44

    Nekem van egy Baseus toltopadom de a WatchS3 merul rajta nem toltodik. Na ez mitol van?

Szólj hozzá Te is!