Egyre felkapottabb az Apple Music az Androidosok körében

HusztiD 2019.04.01. 17:55 Apple Music, Kiemelt hírek 0 db 151

og_image_family

Az Apple 2015 júniusában indította útjára a zenestreamingelő szolgáltatását, az Apple Music-ot, mely első körben az almások rendszerein volt elérhető. Hónapokat kellett csupán várni, s a kaliforniaiak egy nagyon érdekes lépésre szánták el magukat, ugyanis kicsivel később megérkezett az alkalmazás Androidos verziója.

A Sensor Tower ezúttal egy viszonylag érdekes kimutatással állt elő, ugyanis felméréseik alapján a Google Play áruházból eddig 40 milliónyian töltötték le az appot. Arról sajnos nincs statisztika, hogy ezen 40 millió felhasználó közül hányan fizettek rá elő ténylegesen. Az viszont kiderült, hogy éves szinten 65 százalékos az alkalmazás letöltöttségének a rátája, ergo egyre népszerűbb a droidos felhasználók körében.

Ami nagyon érdekes, hogy ezen statisztika 28 százalékát az amerikai felhasználók teszik ki, melyet India, az Egyesült Királyság, Brazília és Oroszország követ 7, 6, 5 és 4 százalékkal, míg a maradék a többi ország felhasználói között oszlik meg. Az Apple Music szolgáltatásnak pedig nagyjából 56 millió tényleges előfizetője van.

Ti melyik zenestreamingelő appot szeretitek, s miért pont azt?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!