Érdekes mód szúrja magát tökön az Apple az indiai piacon

HusztiD 2019.03.27. 11:56 iPhone 0 db 350

india

Az Apple évek óta küzd az Indiában, hogy minél jobb eladásokat produkáljon. Ennek kapcsán Cooknak számos megbeszélése volt az indiaiakkal, azonban a mai napig nem igazán jött össze a tervük, hogy az egyik legnagyobb piacon növeljék eladásaikat.

Az Economic Times értesülései alapján az almások egy érdekes stratégiával álltak elő annak céljából, hogy növeljék eladásaikat és egyaránt bevételeiket. Innentől kezdve megszüntetik az iPhone SE és a hatos modellek értékesítését az ázsiai országban. Ezentúl a belépőszintű telefon az iPhone 6s lesz, ami 72 dollárnak, vagyis nagyjából 20 ezer forintnak megfelelő rúpiával kerül többe. Elviekben ezzel a lépéssel próbálnak meg nagyobb bevételt elérni.

Nagyon érdekes ez a stratégia, ugyanis pont az egyik legnagyobb piacon csinálják ezt, ahol a felhasználók az olcsóbb készülékek iránt érdeklődnek leginkább. Ebből kiindulva sokaknál kicsaphatják a biztosítékot, kik nem akarnak plusz felárat fizetni egy belépőszintű okostelefonért. Hogy mennyire jön be a kaliforniaiak terve, vagy hogy mennyire szúrják magukat tökön, az még csak a jövő titka.

Ti mit gondoltok? Szerintetek jó húzás ez az Apple-től?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!