iPhone 11: PowerShare funkcióval és gyors töltésre képes kiegészítőkkel érkezik

HusztiD 2019.03.26. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 1 274

iphonexsrearcamera

Az utóbbi hetekben sok pletykát olvashattunk az Apple jövőbeli termékeiről és szolgáltatásairól, azonban az iPhone 11 egy kicsit feledésbe merült. Ezúttal a jól ismert japán oldal, a Macotakara számolt be új információkról, mely alapján két régóta várt extrát kaphat az idei csúcsmodell.

Az első, hogy az Apple végre bemutatja a kétirányú vezeték nélküli töltést. Lényegében ez olyan, mint a Samsung Galaxy S10-es sorozatában bemutatkozott PowerShare funkció, amivel más vezeték nélküli töltésre képes telefont is tölthetünk. A jelenlegi információk alapján itt annyi lesz a különbség, hogy nem tölthetünk telefont, csak apróbb kiegészítőket.

A forrás szerint a következő iPhone modellek akkumulátora elég nagy lesz ahhoz, hogy feltöltsünk vele egy Apple Watch-ot, vagy az új AirPods töltőtokját, azonban arra már kicsi lesz, hogy egy másik telefont töltsünk vele. Mi itt inkább azt mondanánk, hogy az aksi amúgy is kicsi lesz, de nyilván jól fog jönni, ha úton vagyunk, s merülőfélben van valamelyik készülékünk.

iphone-11-dual-charging

A másik fontos infó a japánok szerint, hogy az új telefonokhoz egy új kábelt és adaptert fog mellékelni az Apple. Konkrétabb információkat nem osztottak meg, csupán annyit, hogy nem USB C lesz az új kábel szabványa (bár a mellékelt kép inkább arra enged következtetni…). Ha megnézzük, akkor az Apple kínálatában megtalálhatunk egy 18W-os adaptert, amivel képesek lehetünk a gyors töltésre. Nem biztos, hogy ezt az adaptert kapják az új modellek, de mi azért reménykedünk, hogy az almások immáron szakítanak az 5W-os egységgel.

Ne feledjük, ezek csak pletykák, így nem feltétlen lesz belőlük bármi is. Az alábbi információk két olyan hiányosságra mutattak rá, melyeket korábban meg kellett volna lépnie az Apple-nek, így reméljük, hogy ez lesz az az év, mikor az Apple végre ezen újdonságokkal és kiegészítőkkel dobja piacra új csúcsmodelljeit.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. David - 2019.03.26. 18:12

    Én ebben az évben váltok de nem iphone ra felejtős kullog a többiek után minden macerás… egy Huawei p20pro ra váltok az legalább telefon és nem félmillio:)

Szólj hozzá Te is!