A sajtó elégedett az új iPad Mini-vel

HusztiD 2019.03.26. 11:56 iPad, Kiemelt hírek 0 db 276

ipad-mini-5-colors

Az Apple nem verte nagy dobra, de a hétfői nap folyamán érkezett meg a legújabb iPad Air, s vele együtt az ötödik generációs iPad Mini. Csupán napok teltek el, de az ismertebb külföldi tech magazinok már kipróbálták az új tableteket, s az ötödik generációs Miniről leginkább pozitívakat írtak, s ezek legjavát most összeszedtük.

Az új Air és Mini szinte hardveresen mindenben egyezik, hiszen a 7,9 colos tablet is megkapta az A12 Bionic chipet és a Touch ID-t, mellette pedig a hátsó 8, és az elülső 7 megapixeles kamera is ugyanolyan alapfelszereltség. Mindkét tabletben megtalálhatunk ezen felül egy jack és egy Lighntning csatlakozót, valamint 64 és 256 GB-os kiszerelésben hozhatjuk ki őket, nem utolsó sorban pedig mindkettő támogatja az első generációs Apple Pencilt.

A Verge kiemelte, hogy az iPad Mini dizájnja immáron nagyon öreg, így első blikkre olyan, mintha egy korábbi Minit tartanál a kezedben. Szerintük jó lett volna, ha eggyel újabb dizájnt mutat be az Apple, azonban ha túl tudjuk tenni ezen magunkat, akkor egy remek, gyors tabletet kapunk. Egyedüli hátulütőnek az első generációs Apple Pencil töltését emelték ki, ugyanis viccesen néz ki ezen a tableten a ceruza töltése.

2019-iPad-mini-review-roundup

A Wirednél jelezték, hogy ugyan ők nem estek szerelembe az új Minivel, azonban látják benne a potenciált, hogy miért lesz igazán sikeres az új masina. Kicsi, könnyű hordozni, ezen felül pedig ugyanolyan erő rejtőzik benne, mint az új Air-ben. Nem utolsó sorban megjegyezték, hogy az Apple újra feltalálta az iPad Mini-t, hiszen iszonyatos erő szunnyadozik benne.

Az Engadget szerint az új Mini a legjobb tablet a kisebb kategóriában, ugyanis a legtöbb ember számára elég erő lakozik benne, ugyanakkor kompromisszumokat sem kell kötnie annak, ki ezt választja. Végül a CNET szakijai is elmondták, hogy az új iPad Mini több, mint tökéletes: piszok gyors, s mellette még az Apple Pencilt is támogatja, ami sokaknak plusz pont lesz. Szerintük ha nem akarunk egy nagyobb iPhone-ra beruházni, mert túl nagynak érezzük, de mellette szükségünk van egy tabletre, akkor bőven elegendő egy ekkora tablet számunkra, s ez lesz a tökéletes választás.

Ti mit gondoltok az új tabletekről? Beruháztok egyre?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!