Megvan a WWDC ’19 dátuma; kisebb rakás új terméket adott ki az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2019.03.23. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 200

Nem volt unalmas az elmúlt hetünk, hiszen a jövő heti médiaeseményt megelőzően az Apple számos új terméket dobott piacra, amin felül számos érdekes hírünk is volt, melyek legjavát egy csokorba szedtük.

applewwdc2019-800x574

Milyen anyagokból áll egy okostelefon?

Szerinted milyen anyagok alkotnak egy mai okostelefont? A Plymouth-i Egyetem kutatói kíváncsiak voltak, így készítettek egy nagyon érdekes kimutatást arról, hogy éves szinten, miből mennyit használnak fel az okostelefon-gyártók.

maxresdefault (1)

Bővebben itt.

Újabb pletykák érkeztek a 2019-es iPhone modellek egyik fő újdonságáról

Mondhatni messze vagyunk az idei évi csúcsmodellektől, hiszen csak szeptember folyamán mutatja be azokat Cook és csapata. Korábban nem egy pletyka volt már arról, hogy az új telefonok közül a nagyobbik 3 kamerás kialakítást kap, azonban most a japán Macotakara erősített erre rá.

2019_iphone_triple_camera_rendering

Bővebben itt.

BREAKING! Megérkezett az ötödik generációs iPad Mini és az új iPad Air

Az elmúlt órák folyamán leállt az Apple oldala, majd nem sokkal később mikor minden helyreállt, megérkezett az ötödik generációs iPad Mini és az új Air. Hetek óta olvashatunk pletykákat az új iPad-ről, s eddig úgy volt, hogy a jövő heti médiaeseményen kerül bemutatásra, azonban az almások kellemes meglepetést okoztak így hétfő délután.

New-iPad-Air-smart-keyboard-with-apple-pencil-03192019

Bővebben itt.

BREAKING! Csendben frissítette az iMac line-up-ot az Apple

Az Apple legutóbb két éve frissítette az iMac felhozatalát, azonban a mai nap folyamán csendben bemutatta az új 21 colos 4K-s és a 27-es 5K-s modelljeit, melyek immáron az Intel 8. és 9. generációs processzoraival vannak felvértezve. Egyébként nem ez az első eset a héten, hogy frissíti termékeit a vállalat, ugyanis pont tegnap mutatkozott be az ötödik generációs iPad Mini és az új iPad Air.

imac

Bővebben itt.

Megérkezett az új, majdnem második generációs AirPods

Eddig minden egyes napra tartogatott valamilyen meglepetést az Apple, ugyanis hétfőn érkeztek meg az új iPad modellek, melyeket kedden az új iMac széria követett, majd szerdán megérkezett az új AirPods. Noha nem a második generációs füles érkezett meg, azért elmondhatjuk, hogy az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet.

apple-airpods

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében az Apple hivatalosan bejelentette a 2019-es WWDC konferencia dátumát, majd ezt követően egy hangulatos videót láthattunk, melyből kiderült, hogy az almások számára igen is számít a privát szféránk. Kínában hat éve nem látott, gyenge eladást produkáltak a kaliforniaiak, majd láthattunk egy remek iPhone Xs Max és Galaxy S10+ sebességteszt videót.

maxresdefault

A hét második felében sajnos hivatalos lett, hogy immáron az Apple nem írja alá az iOS 12.1.3-as rendszereket, majd ezt követően láthattuk a legújabb hajtogathatós iPhone X koncepcióvideót. Végül, de nem utolsó sorban az Apple bizonyos szempontból csökkentette a MacBook Air és a Mac Mini gépek árszabását, majd jött a Facebook közleménye, hogy jelszavak százmilliói maradtak titkosítatlanul.

Ezek voltak a 2019-es év tizenkettedik hetének legérdekesebb történései. Maradjatok velünk, ugyanis jövő hét hétfőn rendezi meg legújabb médiaeseményét az Apple, ahol végre bemutatkozik a régóta várt sorozatos streamszolgáltatásuk. Addig is szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!