A Netflix biztosan nem közösül az Apple-lel

HusztiD 2019.03.20. 11:56 Apple, Egyéb 2 db 105

netflix_kiemelt

Az Apple következő hétfőn rendezi meg legújabb médiaeseményét, ahol végre-valahára bemutatkozik a régóta várt saját streamszolgáltatásuk. Ennek kapcsán számos pletyka merült fel az elmúlt hetek folyamán, s többek között olyan is kiderült, hogy akár olyan szolgáltatókkal egyezséget köthetnek, mint az HBO.

Úgy tűnik, hogy a Netflix nem lesz ott a támogatók között. Legalábbis erre enged következtetni a vállalat CEO-ja, Reed Hastings, ugyanis elmondta, hogy ugyan nagyszerű nagyvállalat az Apple, de a Netflix-nek semmilyen érdekeltsége nincs abban, hogy más platformján is elérhető legyen a szolgáltatása. Ergo Reed megerősítette, hogy a streamszolgáltatásuk csak a saját platformjukon lesz elérhető, ne is számítsunk arra, hogy egyezséget kötnek az almásokkal, sem pedig másokkal.

Mi kíváncsian várjuk, hogy mit mutatnak be a kaliforniaiak hétfőn, ugyanis az eddigi szóbeszédek alapján számos original sorozata lesz az Apple-nek, mellette pedig olyan ismertebb szolgáltatók, mint az HBO vagy a Showtime kontetjei egyaránt elérhetőek lehetnek.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Templomos - 2019.03.20. 13:02

    És kedves cikkíró, te kivel fogsz közösülni?

  2. Majkiii - 2019.03.22. 10:34

    De komolyan, írjátok már át a címet:):). A közösülés meg a közösködés között van ném nemi különbség. Mindig csak a sex!:)

Szólj hozzá Te is!