Bejelentés előtti, last minute szerződésekre pályázik az Apple az HBO, Showtime és Starz triójával

HusztiD 2019.03.14. 11:56 Apple, Pletykák 0 db 156

jurassic-world-2-apple-tv-image

Jól tudjuk, hogy az Apple másfél héten belül ejti meg legújabb médiaeseményét, ahol végre-valahára bemutatkozik az almások régóta pletykált sorozatos streamszolgáltatása. Az eddigi pletykák szerint hiába mutatják most be a szolgáltatást, leghamarabb csak ősszel fog elindulni.

A Bloomberg nem olyan rég újabb információkat osztott meg a közelgő médiaesemény és streamszolgáltatás kapcsán. Az első dolog, hogy a kaliforniaiak szót ejtenek majd az Apple Pay-ről, hiszen bővíteni fogják a fizetési szolgáltatásukat, azonban arról nincsenek egyelőre értesülések, hogy milyen új funkciókat kap. Mi csak remélni tudjuk, hogy bejelentik, hamarosan Magyarországon is elérhető lesz az NFC alapú fizetési mód.

A másik fontosabb dolog, hogy az Apple továbbra is azért versenyez, hogy  alkut kössön az HBO, Starz és Showtime triójával. Elviekben az almások ajánlatot tettek a jövőbeli partnereik részére, s e hét péntekig adtak határidőt. Ergo ha sikerül a feleknek nyélbe ütniük az üzletet, akkor az Apple streamszolgáltatásának berkein belül is nézhetjük ezen csatornák original sorozatait egyaránt.

Ne feledjük, már nincs sok hátra, így másfél hét múlva mindenre fény derül.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!