Rákontráz az Apple még be nem jelentett sorozatos streamszolgáltatására a Spotify?

HusztiD 2019.03.13. 11:56 Apple, Egyéb 0 db 139

apple-tv-app-hero

A napokban vált hivatalossá, hogy az Apple március 25-én tartja meg a szokásosnak nevezhető tavaszi médiaeseményét, ahol a hosszas várakozásoknak megfelelően leleplezik új, filmes-sorozatos streamszolgáltatásukat. Úgy tűnik, hogy az Apple nagy ellenfele nem csak a Netflix, de egyaránt akár a Spotify is lehet ezen téren.

A Spotify azon felhasználói, kik a prémium csomagra fizetnek elő, azok egy díjmentes feliratkozást kapnak a Hulu szolgáltatására. Tudni illik, az akcióban csak az amerikai felhasználók vehetnek részt, s a promóció egészen június 10-ig tart. A Hulu egy videós streamingszolgáltatást kínál, s azok, kik most előfizetnek a Spotify Premiumra 9,99 dollárért, azok limitált reklámok között, de kiélvezhetik a Hulu szolgáltatásait egyaránt.

Ugyan csak három hónapon át tart az akció, illetve kizárólag az amerikai felhasználók számára, azonban ha sikeres lesz, akkor az sem kizárt, hogy később több partnert is találhat magának a Spotify, kikkel összefogva elvehetik a potenciális előfizetőket az Apple-től. Mindenesetre elsőnek várjuk ki a hónap végi médiaeseményt, s meglátjuk, mit mutatnak be a kaliforniaiak.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!