Ne várjunk sokat a hetedik generációs iPad-től

HusztiD 2019.03.13. 13:55 iPad, Pletykák 0 db 212

Apple-iPad-9.7-inch-32GB-20181

A japán Macotakara új információkat közölt le az egyelőre még be nem jelentett hetedik generációs iPad-ről. Mint tudjuk, az Apple a mezei 9,7 colos tablettel tartja az olcsó, 329 dolláros, vagyis 117 ezer forintos indulóárat, mely sokkal kedvezőbb, mint amelyet a Pro széria képvisel.

Az elmúlt hetekben csak az ötödik generációs iPad Miniről szóltak a hírek, azonban most a nagyobbik testvéréről érkeztek idézőjelesen új infók. Mivel ez az Apple egyik belépőszintű tabletje, ezért eddig sem várhattunk tőle sokat, azonban most a japán blog informátorai megerősítették, hogy ez így marad, hiszen továbbra is Touch ID lesz megtalálható benne, amely mellett még egy jack csatlakozó szintén helyt kap.

Arról nem szólnak a hírek, hogy milyen processzor lesz a tabletben, de mivel az előző generációsban egy A10 Fusion chip található meg, így feltehetően a 2019-es modell az iPhone X-ből megismert A11 Bionic processzort fogja megkapni. Elviekben most, március folyamán érkezik a hetedik generációs iPad, s feltehetően a március 25-i médiaeseményen ejtenek róla szót az almások.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!