Piszok gyorsan tölt majd vezeték nélkül az AirPods 2

HusztiD 2019.03.12. 15:55 Apple, Pletykák 1 db 408

airpoweriphone8

Egy Max Weinbach névre hallgató Twitter felhasználó osztott meg új információt a hamarosan érkező második generációs AirPods-ról. Az eddigi szóbeszédek alapján tudjuk jól, hogy az új füles immáron képes lesz a vezeték nélküli Qi töltésre, valamint valamivel jobb lehet a készülék hangminősége.

A jelenlegi információk alapján nem igazán lesz panaszunk az új AirPods-ra, ugyanis ha minden igaz, akkor vezeték nélkül a tokot 15 perc alatt tölthetjük fel (0-ról 100%-ra). Elviekben az Apple pont a gyors töltésre megy rá itt is, akárcsak az utóbbi iPhone modellek esetében, csak itt nem a vezetékes, hanem a vezeték nélküli módon. Egyedüli hátulütője a dolognak, hogy maga a töltőtok kicsit nagyobb és nehezebb lesz, mint a jelenleg piacon lévő társa.

Ne feledjük, ez csak egy pletyka, egyelőre semmi sem támasztja alá, hogy valóban így lesz-e, vagy sem. Mivel most, március 25-én lesz egy médiaeseménye az Apple-nek, így nem kizárt, hogy bejelentik az új üdvöskét. Legyünk türelemmel, már nincs sok hátra.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Szaftos farok - 2019.03.13. 04:43

    Úgy várom , mint egy falat kenyeret!

Szólj hozzá Te is!