Teljes kijelzős kialakítást kap az új iPod Touch?

HusztiD 2019.03.11. 17:55 Egyéb, iPod, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 238

ipod-touch

Nagyon érdekes, rejtett utalásra lehettek figyelmesek a szemfüles fejlesztők, kik a napokban megjelent iOS 12.2 negyedik bétájában kutakodtak, hiszen utalások fedezhetőek fel a még be nem jelentett, hetedik generációs iPod Touch-ra.

Pár hónapja pletykaszinten felmerült, hogy az Apple hamarosan piacra dobja az új zenelejátszót, azonban a korábbi hírek alapján küllemre ugyanolyan lenne az új iPod Touch, mint a hatodik generációs elődje. Egy Jonathan Mitchell nevű fejlesztő viszont érdekes utalást talált a még be nem jelentett készülékre.

A negyedik bétában feltűnt az alább látható ikon, mely HLSipod2 néven fut. Elviekben a kódnév az új zenelejátszót rejti magában, míg az ikon arra enged következtetni, hogy az Apple szakít a régi formatervvel, s helyette a széltől szélig terjedő kijelzős dizájnt vezeti be itt is.

Az esetet követően nem sokkal a jól ismert Guilherme Rambo megerősítette, hogy nincs ilyen ikon az új bétában, ergo szerinte ugyanolyan lesz az új zenelejátszó, mint a régi. Reméljük, hogy a március 25-i médiaesemény berkein belül bemutatkozik az új iPod Touch, s kiderül, hogy végül milyen formatervet álmodott meg az Apple.

Ti várjátok?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. g - 2019.03.12. 21:16

    Persze, hogy várjuk. Mindenki szereti a retrót:)

  2. Jobbmintte - 2019.03.13. 04:12

    Mi szükség van rá iPhone mellett?

Szólj hozzá Te is!