Inkább egy iPhone-ra vágynak a felhasználók, mint egy droidos készülékre

HusztiD 2019.03.07. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 534

apple-iphone-xs-max

Mondhatni elkészült a Barron’s szokásosnak mondható, éves felmérése, melyben arra keresték a választ, hogy milyen okostelefonok felé húz az emberek szíve. A jelenlegi statisztikában kizárólag az amerikaiak vettek részt, s az elemzőknek mindösszesen csak 1 500 embert sikerült megkérdezniük, ami ugyan soknak nem mondható, de egyfajta kiindulásnak tökéletesen megfelel.

A megkérdezettek 15 százaléka jelezte, hogy az elkövetkezendő két hónap folyamán cseréli le az okostelefonját. Ha az Apple vs Android harcot nézzük, akkor ott a válaszadók 67 százaléka voksolt egy iPhone mellett, ami egészen jó aránynak számít, hiszen tavaly még csak 60 százalékos volt ugyanezen megoszlás. Mint kiderült, akik az iPhone-ra szavaztak, ők egyébként is kedvelik a vállalat termékeit, ugyanis átlagban 2,6 Apple eszközzel rendelkeznek (Mac, iPad, Apple Watch).

Tudjuk nagyon jól, hogy az almások március 25-én tartanak egy médiaeseményt, melynek berkein belül bemutatják az új streaming szolgáltatásukat. A válaszadókat nem igazán érdekli az, ha elindul egy saját Netflix-féle szolgáltatás, ugyanis csupán a válaszadók 18 százaléka jelezte, hogy nagyon kíváncsiak rá, s valószínűleg elő is fognak rá fizetni.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2019.03.07. 21:55

    400k = nem vágynak rá.
    Mai Magyarországon ez a logikus.

Szólj hozzá Te is!