Tim Cook: eszméletlen termékeken dolgozik az Apple

HusztiD 2019.03.05. 11:56 Apple, Kiemelt hírek, Tim Cook 1 db 892

timcooktulane-800x600

Az Apple nem olyan rég tartotta a meg a szokásosnak nevezhető, éves befektetői találkozóját, melyre az Apple Parkban került sor. A vállalat vezetője, Tim Cook meglehetősen érdekes dolgokat szellőztetett meg arról, hogy milyen jövőbeli dobásokra készülnek.

Ahogyan megszokhattuk, a CEO néhol titokzatos volt, de ettől függetlenül sikerült pár apróbb konkrétumot elárulnia. A Bloomberg beszámolója szerint az Apple eszméletlen termékeket tervez piacra dobni a jövőben, melyektől teljesen eldobják agyukat a felhasználók. Sajnos ennél bővebb infókat erről nem osztott meg a vezérigazgató.

Amit viszont konkrétan megerősített, az nem más, hogy azon dolgoznak, hogy az előző év folyamán piacra dobott Retina MacBook Air olcsóbb legyen. Ugyan itt sem osztott meg konkrét infókat a vezető, de ha azt nézzük, akkor jelenleg 1 200 dollártól, vagyis közel 480 ezer forinttól indul a notebook árszabása. Ha ezt sikerülne ezer dollárra csökkenteniük, akkor bizony sokkal kelendőbb lenne az Air, hiszen jelenleg pár ezer forint híján az alap Pro modell árával vetekszik.

Érintőlegesen szó esett az AirPods-ról, s vele együtt az Apple Watch-ról, ám csupán annyit árult el Tim, hogy fantasztikus frissítések elébe néznek. Feltehetően az AirPods 2 nagy újdonsága a vezeték nélküli töltés lehet a fekete szín mellett, a következő Apple Watch pedig újabb hasznos frissítést kaphat, mint az alvásfigyelő funkció.

Nem utolsó sorban Tim bízik benne, hogy az Apple-nek 2020-ra sikerül megdupláznia a szolgáltatásokból befolyó bevételeit, melyet még 2016. folyamán tűztek ki célul maguknak.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2019.03.05. 22:01

    Ez egy vicces cikk, köszke.
    Egy pillanatra azt hittem a hahota magazint olvasom.

    Hogy tud eszméletlen termékeket csinálni egy cég amely az innovációt lecserélte a profit orientációra?

    Tim a góré,hékás és nem Steve…
    Kínyirta a céget ez a Szakács.

Szólj hozzá Te is!