Beépített alvásfigyelőt kaphat a következő generációs Apple Watch

HusztiD 2019.03.05. 15:55 Apple Watch 0 db 134

Apple-Watch-Series-4-1-980x613

Apple Watch tulajok jól tudják, hogy jelenleg számos egészséghez kapcsolódó alkalmazást találhatunk meg az almások okosórájára. Sokan használnak különféle alvást segítő appokat, melyek folyamatosan monitorozzák az alvási szokásainkat, azonban ez hamarosan véget érhet – legalábbis részben.

A Bloomberg legújabb beszámolója szerint az Apple azon dolgozik, hogy egy újabb funkcióval bővítsék az okosórájukat, melynek feladata pont az alvásfigyelés lesz. Sajnos kicsit rossz hír, hogy a kaliforniaiak nem egy szoftveres frissítést terveznek, hanem magát egy új hardvert, amely képes a pontosabb mérésre. Ergo ez azt jelenti, hogy ha igazak a mostani hírek, akkor csak az ötödik generációs, vagy az azt követő okosórák kapják meg eme újdonságot.

Az Apple egyébként 2017-ben vásárolta fel a Beddit-et, melyek különféle kiegészítőket árultak az Apple eszközeikhez, melyekkel az alvási szokásainkat monitorozhattuk. Hogy mire használja az Apple az ekkor megszerzett tapasztalatot és munkaerőt, az még a jövő titka. Mi kíváncsian várjuk a további fejleményeket, illetve az szintén jó lenne, ha a korábbi Apple Watch tulajok is kapnának egy beépített alvásfigyelő funkciót a következő watchOS-ben.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!