NHL sztárokkal promóz az Apple

HusztiD 2019.02.28. 15:55 Apple, iPhone 0 db 16

nhlshotoniphone2-800x449

Az utóbbi hetekben csak úgy pörgeti a Shot on iPhone kampányát az Apple, ugyanis elsőnek fotópályázatot hirdettek, melynek nyerteseit pont a napokban tették közzé. Ezen felül korábban nem egy együttműködése volt a kaliforniaiaknak az NHL-lel, azonban most újabb nagyszerű marketinget készítettek a liga közreműködésével.

Az Apple jelenleg több NHL-es csapattal működik együtt, melyek között ott van a Washington Capitals, Tampa Bay Lightning, St. Louis Blues, Edmonton Oilers, Carolina Hurricanes, Arizona Coyotes, Ottawa Senators és a Philadelphia Flyers. Minden említett klub arénájánál látható egy-egy hatalmas plakát, amelyen az adott csapatok játékosai láthatóak. Például Washingtonban a Capital One Arénánál a csapatkapitány, Ovechkin tekinthető meg, mely alatt természetesen a “Shot on iPhone” feliratot olvashatjuk. Természetesen az Apple nem csak az adott kluboknál reklámoz, hanem a hivatalos Instagram csaptornán szintén megosztották az örömteli híreket.

Egyébként jó látni, hogy egy olyan nagyvállalat, mint az Apple, az az amerikai major sportágaknál is jelen van, s mindkét félnek sikerült megállapodást kötnie, melyekkel kölcsönösen reklámozzák egymást. Aki több képre is kíváncsi, az az alábbi linken tekintheti meg azokat.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!