Wozniak szerint lemaradt az Apple a hajtogathatós okostelefonok érkezésével

HusztiD 2019.02.27. 17:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 463

woz

Steve Wozniak neve minden Apple fanatikus számára ismerős, ugyanis a vállalat egyik alapítója, folyamatosan ad interjúkat. Legutóbb például a Bloomberg számára adott egy rövid választ, melyből kiderült, hogy Woz bizony szeretné, ha az almások is beszállnának a hajtogatható okostelefonok piacára.

Wozniák megosztotta, hogy eddig éveken át az Apple vezette a piacot, hiszen számos, fejlett technológiát mutattak be, mint a Touch ID, Face ID, vagy a mobil fizetési rendszer, az Apple Pay. A szaki szerint most fordult a kocka, s jelenleg a Samsung és a Huawei vezeti a piacot, hiszen ők voltak ketten azok a nagyvállalatok, kik bemutatták a következő nagy újdonságot, a hajlítható okostelfonokat.

Természetesen Woz nem tudja, hogy mivel áll elő a jövőben az Apple, de kicsit aggódik, hogy mit lépnek minderre a kaliforniaiak. Mivel Wozniak nagy tech-őrült, ezért ő mindenféleképpen örülne, ha az Apple egy saját, hajtogatható iPhone-nal állna elő a jövőben.

Mi azt mondjuk, hogy még nagyon kezdeti a koncepció. Bizonyára lesz ezen okostelefonoknak is egy vásárlórétege, de hogy a jövőben mekkora sikert érnek el vele a gyártók, az erősen kérdéses. Mint tudjuk, az Apple folyamatosan hangoztatja, hogy egy-egy technológia bevezetésével sosem az elsők, hanem a legjobbak akarnak lenni. Ergo lehet, hogy még egy-két évig nem lesz hajtogatható iPhone, de ezt követően, ha már kijöttek a kezdeti hibák a többi gyártónál, akkor mutathatják be mindezt.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!