Megvannak a Shot on iPhone fotópályázat nyertes képei

HusztiD 2019.02.27. 11:56 Apple, iPhone 0 db 223

shot-on-iphone-winners

Kicsivel több, mint egy hónapja hirdetett fotópályázatot az Apple. A Shot on iPhone kampány berkein belül az almások várták a különféle fotókat a felhasználóktól, melyek közül összesen tíz nyertes képet választott ki a zsűri, kik felvételeit a következő hónapokban a Shot on iPhone promóció berkein belül fogják felhasználni.

A tegnapi nap folyamán az almások a hivatalos Instagram csatornájukon osztották meg a tíz nyertes nevét és képeit. A legjobb fotókat több iPhone modellel lőtték, s a hivatalos információk szerint az iPhone 7-től az iPhone Xs Maxig minden készülék megtalálható a felhozatalban. Sajnos magyarok nem kerültek be a legjobbak közé, de íme a tíz legjobb fotós neve: Alex Jiang, Blake Marvin, Darren Soh, Nikita Yarosh, Dina Alfasi, Elizabeth Scarrott, Andrew Griswold, Bernard Antolin, LieAdi Darmawan és Robert Glaser.

View this post on Instagram

 

Showcase: Best of Presenting the 10 winners from the Shot on iPhone Community Challenge. Click the Newsroom link in our bio to learn how their photos will live beyond Instagram. #ShotoniPhone by… – 1. Nikita Y. @yarosh.nikita_ – 2. Alex J. @justphotons – 3. Andrew G. @andrewgriswold – 4. Darren S. @darrensohphoto – 5. LieAdi D. @adidarmawan – 6. Liz S. @liz.scarrott – 7. Bernard A. @bernardantolin – 8. Robert G. @yungbrioche – 9. Blake M. @blakemarvin – 10. Dina A. @dinalf

A post shared by apple (@apple) on

Mit szóltok az alábbi képekhez? Tetszenek, avagy nem? Ti melyiket találjátok a legjobbnak?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!