Samsung miatt várat magára a hajtogathatós iPhone

HusztiD 2019.02.26. 15:55 Egyéb, iPhone 2 hozzászólás 443

galaxy-fold_kv_device

A Samsung előző hét folyamán végre bemutatta az első hajtogathatós okostelefonját, a Galaxy Fold-ot. Nagyon érdekes a koncepció, s egyelőre nagyon aranyáron kínálják, hiszen ha az amerikai árakat nézzük, akkor duplája annak, mint amennyiért az Apple az iPhone Xs-t kínálja.

A koreai gyártó mindig is híres volt az OLED paneljeit illetően, hiszen jelenleg ők készítik a piacon kapható legjobb technológiát. Amit az óriás a Galaxy Fold esetében bemutatott, az egy olyan technológia, melyet talán évekig nem fognak tudni megfelelő minőségben lemásolni a konkurensek, s ezzel pedig alaposan vissza fognak élni a koreaiak.

Egyelőre nem tudni, hogy az Apple be kíván-e lépni a hajtogathatós okostelefonok világába, de amennyiben szeretnének, akkor minden bizonnyal a Samsung lesz ismételten a fő beszállítójuk. A konkurens pedig megtartja magának a területi előnyt, s a szakemberek szerint akár évekig nem kezdhetnek el hajlíthatós OLED paneleket leszállítani az Apple részére.

Ti örülnétek, ha az Apple is előállna egy hasonló okostelefonnal? Láttok benne lehetőségeket?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Mjoe - 2019.02.26. 19:54

    Én sokkal jobban örülnék inkább kb 1 heti üzemidőnek, vagy gyorsabb töltésnek, vagy ujjlenyomat olvasónak a kijelző alá épitve, vagy hogy NE csináljon fekete fényképeket random a zsebemben, vagy hogy ránézhessek a kijelzőre anélkül hogy feloldana és állandóan jobban akarja tudni mint én, hogy mit akarok, vagy egyszerüen ki lehessen gyomlálni mindenhonnét a k@rva reklámokat ami persze most már mozog is.
    Értem én hogy fejlődés meg innováció meg stb, de már meg kellene állni egy pillanatra, és körül nézni, hogy merre menjen tovább a fejlődés…

  2. janika61 - 2019.03.01. 03:28

    Hajtogatós,ne ebbe az irányba,ne melegedjen,jobb üzemi idő,a másik nem hall ha kihangosítom !! Felüröl indítani a telót,milyen klassz volt,jobb hangminőség: Bose,Harman Kardon,vagy Bang Oluvsen,mint az az Xs Max 1600 euróért igazán beleférne.Nem csak lekaszálni a népet !!

Szólj hozzá Te is!