Egyre biztosabbnak tűnik, hogy 3 kamerával érkezik a 2019-es csúcs iPhone

HusztiD 2019.02.19. 13:55 iPhone, Pletykák 0 db 225

triple-camera-smartphone

A DigiTimes nem olyan rég arról számolt be, hogy a csökkenő okostelefon piac ellenére az egyik ismert gyártó, a Largan Precision nagyon derűsen látja a helyzetet. Ki nem tudná, a gyártó olyan nagyvállalatok számára szállít le a kamerákhoz alkatrészeket, lencséket, mint az Apple, Samsung, vagy az egyéb kínai gyártók, mint a Huawei, Oppo és a Vivo.

Elviekben a vállalat nagyon pozitívan látja a dolgokat, ugyanis hiába van visszaesőfélben az okostelefon piac, annak ellenére egyre több berendelés érkezik hozzájuk. Ugyan pontos információk nem szivárogtak ki, de a gyártó burkoltan megerősítette, hogy a nagyobb partnereik sokkal több lencsét rendelnek be, mint eddig bármikor.

Természetesen pontos vállalatokat nem neveztek meg, de a tech szakik egyből felfigyeltek a hírre, s úgy gondolják, hogy immáron az Apple keze is benne van jócskán a berendelésekben, ugyanis idén lesz egy három hátlapi kamerával szerelt iPhone. Hogy végül mit mutat be az Apple, arról csak szeptember elején hullajtják le hivatalosan a leplet.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!