Új streamszolgáltatás elindításával lesz ismételten egybillió dolláros az Apple

HusztiD 2019.02.18. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 173

apple-is-now-the-most-valuable-company-in-history-5fc8fe03fd

Az Apple volt az első nagyvállalat, melynek sikerült elérni az egybillió dolláros piaci értéket tavaly október folyamán. Ekkor az AAPL értéke 232,07 dollár volt, mely hónapokkal később, január 3-ra 142,19 dollárra csökkent, s azóta apró léptekben, de ismételten felfelé íve az AAPL.

A Morgan Stanley egyik jól ismert elemzője, Katy Huberty szerint az Apple hamarosan újra átlépheti eme egybillió dolláros küszöböt. Számításai alapján a vállalat részvényértéke az elkövetkezendő 12 hónapban 211 dollárra erősödhet fel. Eme értékkel még kicsit messze lesznek az egybillió dolláros megjelöléstől, de mondhatjuk, hogy csak lépések választják el majdan az almásokat.

Tudjuk pletykaszinten, hogy az Apple az idei év folyamán egy teljesen új streamszolgáltatást indít el, melyen belül saját sorozatokkal, illetve filmekkel támadnak. Ehhez kapcsolódóan március 25-én lesz az almásoknak egy médiaeseménye. Katy szerint ezen szolgáltatás igazán jövedelmező lesz a kaliforniaiak számára, így ez adja meg részükre az új lendületet, amivel ismételten az egekben lehet az AAPL.

Természetesen az elmúlt hónapokban nagyon sok elemzői jóslatról olvashattunk, hogy mit várhatunk a jövőben. Egyelőre mi azt mondjuk, hogy nehéz pontosan megmondani, miként reagál a piac a dolgokra. Ha az almások egy igazán ütős streamszolgáltatással állnak elő, akkor minden lehetőségük megvan arra, hogy ismételten az egekben legyen az AAPL. Addig viszont várjunk türelemmel, s idővel úgyis látjuk, hogy hogyan alakul a vállalat értéke.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!