Ősszel érkezik az AirPods 2, de hónapokkal előtte már az indukciós töltőtokot is megkapjuk

HusztiD 2019.02.18. 15:55 Pletykák 1 db 169

airpods1

Az Onleaks új információkkal szolgált az AirPods kapcsán. Az Apple eredetileg 2016-ban dobta piacra az újragondolt vezeték nélküli fülesét, mely azóta nagy sikert aratott. Mondhatni korábban is voltak pletykák, hogy érkezik a második generációs füles, de mindeddig nem tette tiszteletét.

A legújabb információk ha helyesek, akkor elmondhatjuk, hogy az Apple hamarosan piacra dob egy új töltőtokot, melyet immáron vezeték nélkül tölthetünk. Az AirPods tulajok tudják jól, hogy jelenleg eme tokot csak vezetékkel táplálhatjuk meg, s anno, mikor 2017-ben bemutatták az iPhone X-et, akkor az almások megígérték, hogy az AirPods-hoz is lesz egy indukciós töltőtok. A jelenleg rendelkezésre álló információk arról ugyan nem szólnak, hogy mennyibe kerülhet majd a kiegészítő, de a piacon lévő fülesekkel kompatibilis lesz.

Másik információ, mely kiszivárgott, hogy a tényleges, tehát a második generációs AirPods ősszel fog megérkezni. Ez természetesen ugyanezzel az indukciós töltőtokkal lesz felvértezve, azonban a füleseknek jobb lesz a hangminősége, valamint immáron több színben lesz elérhető – sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy milyen egyéb színekről beszélhetünk.

Egyelőre kezeljük óvatosan az alábbi információkat, ugyanis erősen pletykaszagúak, így nem feltétlen lesz belőlük semmi.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2019.02.19. 10:12

    Én az X_hez a Bose Soundspotot használom zsinor nélkül,kiváló minőség,de borsos az elérhetősége.

Szólj hozzá Te is!