Március végén mutatja be filmes szolgáltatását az Apple; továbbra sem mutatkozik be az USB C az iPhone XI-ben – mi történt a héten?

HusztiD 2019.02.16. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 430

Ismételten eltelt egy hét, azonban végre kiderült, hogy lesz március végén egy Apple event, illetve ha minden igaz, akkor azt is megtudtuk, hogy mikor lesz esedékes az idei évi WWDC konferencia.

iphone-se2

Március 25-én tartja tavaszi médiaeseményét az Apple

A BuzzFeed News arról számolt be a tegnap esti órákban, hogy az Apple március 25-én, hétfőn este tartja meg a lassan szokásosnak mondható tavaszi médiaeseményét. Az oldal értesülései szerint az almások ezúttal a szolgáltatásokra fókuszálnak, s nem valószínű, hogy új termékeket is kapunk.

apple-park

Bővebben itt.

Pletyka: továbbra sem vált USB C-re az Apple, marad az 5W-os adapter az iPhone XI-nél

Idestova nem is tudni hány éve szeretnék a felhasználók, hogy az Apple végre beálljon a sorba, s az okostelefonjaik mellé gyors töltésre alkalmas adaptert csomagoljanak, akárcsak a rivális gyártók. A 2017-es modelleknél végre bevezetésre került a vezeték nélküli töltés, azonban a gyors töltés azóta is várat magára, hiszen az Apple a telefonjaihoz folyamatosan az 5W-os adaptert csomagolja.

iphone-5w-charger-usb

Bővebben itt.

Megvan a WWDC ’19 pontos dátuma?

Úgy tűnik, hogy idén idő előtt szivárgott ki, hogy mikor kerül pontosan megrendezésre a WWDC, vagyis a Worldwide Developers Conference, ahol az Apple vezetői bemutatják a legújabb szoftvereket, az iOS 13-at, a macOS 10.15-öt, a watchOS 6-ot és a tvOS 13-at.

063_967226690-e1528194093764-800x450

Bővebben itt.

Immáron 4 évre tolódott az iPhone frissítési ciklusa

Talán kijelenthetjük, hogy mióta az Apple bemutatta az iPhone 6-ot, azóta évről évre egyre jobb, s egyben időtállóbb A szériás processzorral szerelik telefonjaikat. Nem hiába verték az elmúlt évek folyamán az almás telefonok sorra a riválisokat, s úgy tűnik, hogy hosszabb távon kamatozik be igazán a bennük rejlő erő.

iphone-7-colors-dyn-fullviewsize

Bővebben itt.

Kétszer annyi előfizetővel büszkélkedhet a Spotify, mint az Apple Music

Előző év végével ért véget a legutóbbi negyedév, s lassan minden nagyobb vállalat és szolgáltató beszámolt arról, hogy hogyan teljesített az októbertől decemberig tartó időszakban. Ezúttal a Spotify ejtette meg konferenciáját, s mint kiderült, 30 százalékkal növelték bevételeiket, míg előfizetői bázisukat 87 millióról 96-ra gyarapították.

Open_Graph_-_Facebook

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében hangulatos, éneklős Memoji videókat láthattunk az Apple jóvoltából, majd felmerült, hogy hamarosan érkezhetnek az alma logós Apple fejhallgatók. Felmerült, hogy Kínából Indiába viheti a felső kategóriás iPhone modellek gyártását, majd kiderült, hogy immáron nem az Apple a legintimebb vállalat.

ios-13-ipad-user

A hét második felében újabb információmorzsákat olvashattunk az AirPods 2-ről és az AirPower-ről, majd láthattuk az eddigi talán legjobb iPhone SE 2 koncepcióvideót. Végül pedig felröppent, hogy sokkal fejlettebb Face ID-n dolgozik az Apple, majd újabb remek koncepciót láthattunk, hogy milyen lehet az iOS 13.

Ezek voltak a 2019-es év hetedik hetének legérdekesebb történései. Maradjunk türelemmel, ugyanis pletykaszinten felmerült, hogy március 25-én lesz a következő Apple event, így ha minden igaz, akkor az Apple az elkövetkezendő 1-2 hét folyamán kiküldheti a hivatalos meghívókat az eseményre, s talán kicsivel okosabbak leszünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!