Az AirPods az utóbbi évek egyik legjobban fogyó Apple terméke

HusztiD 2019.02.15. 12:55 Apple, Egyéb 0 db 95

airpods1

Az Above Avalon egy nagyon érdekes dologra mutatott rá, mely alapján a 2016. folyamán piacra dobott AirPods az egyik legkelendőbb almás termék. A szakik új kimutatást készítettek, s mindehhez a Google-t használták első sorban, ugyanis azt vizsgálták, hogy az adott Apple termékek mennyire tartották fenn a felhasználók érdeklődését a megjelenést követő hónapokban.

Az Above Avalon diagramján voltaképp azt olvashatjuk le, hogy az adott termékek iránt, a megjelenést követő negyedéveikben hogyan alakultak a keresletek. Ahogy látható, az iPad vezet toronymagasan, amely a megjelenését követő kilencedik negyedévben 80 milliós eladásokat produkált. Második legnépszerűbb viszont nem az iPhone, hanem az AirPods, de az is egy hajszállal nyert, ugyanis a megjelenést követő 2 évében több, mint 30 millió fogyott. Harmadik helyen a 2007-ben megjelent iPhone található, mely szintén egyre nagyobb népszerűségre tett szert az első negyedévekben.

ScreenShot2019-02-11at1.51.15PM

Talán nem hiába mutatkozik nagy igény az AirPods után, s talán nem hiába olvashatunk egyre több pletykát a második generációs kiegészítőről, melyet elviekben idén ősszel várhatunk.

Igaz borsos az AirPods ára, de eddig a statisztika azt mutatja, hogy mégis nagy érdeklődés mutatkozik iránta.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!