Pletyka: továbbra sem vált USB C-re az Apple, marad az 5W-os adapter az iPhone XI-nél

HusztiD 2019.02.12. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 228

iphone-5w-charger-usb

Idestova nem is tudni hány éve szeretnék a felhasználók, hogy az Apple végre beálljon a sorba, s az okostelefonjaik mellé gyors töltésre alkalmas adaptert csomagoljanak, akárcsak a rivális gyártók. A 2017-es modelleknél végre bevezetésre került a vezeték nélküli töltés, azonban a gyors töltés azóta is várat magára, hiszen az Apple a telefonjaihoz folyamatosan az 5W-os adaptert csomagolja.

Persze lehet trükközni, hogy az ember súlyos felárért megvásárol egy 12W-os iPad adaptert, de valljuk be, ez plusz pénzbe kerül, mikor igen is csomagolhatnák ilyen kiegészítővel a telefont. A tavaly megjelent iPad Pro modelleknél viszont szokatlan dolgot csináltak az almások, ugyanis egy 18W-os, USB C adaptert csomagoltak a táblagéphez.

A Macotakara jelenlegi értesülései szerint nem számíthatnak idén sem jóra az almás felhasználók, hiszen továbbra is egy 5W-os USB A adapter jár majd a telefonhoz. Másik fontos dolog a forrás szerint, hogy az Apple itt még mindig nem fogja bevezetni az USB C szabványt, így itt továbbra is a Lightning port lesz a nyerő.

Ne feledjük, hogy ezek csak újabb pletykák, így egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle bármi. Mi azt mondjuk, hogy ideje az almásoknak észbe kapniuk, s megnézni a piaci igényeket, hiszen a felhasználók immáron több éve szeretnék, ha végre gyors töltésre alkalmas kiegészítők lennének csomagolva az új iPhone modellek mellé.

Szerintetek idén végre váltani fog az Apple, avagy minden marad a régi?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!