A megtévesztő 5G E megjelölés miatt perel a Sprint, ami voltaképp csak egy továbbfejlesztett LTE szolgáltatás

HusztiD 2019.02.12. 17:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 177

5g-e

Az Apple az előző héten tette elérhetővé az iOS 12.2 második bétáját a fejlesztők számára, s több AT&T felhasználó egy nagyon érdekes dologra lett figyelmes: az iPhone Xr és Xs készülékeik ezentúl 5G E kapcsolatot jeleznek ki a korábbi LTE helyett. A napokban megtudhattuk, hogy voltaképp mi az az 5G E, azonban egy másik ismertebb szolgáltató, a Sprint perre vitte az ügyet.

Tudjuk nagyon jól, hogy jelenleg a külföldi szolgáltatók is azon vannak, hogy mihamarabb elhozzák azt a bizonyos 5G szolgáltatást az ügyfeleik számára. Természetesen ebből kifolyólag mindegyik szeretné elmondani magáról, hogy ő lesz az első, ki bevezeti a szolgáltatást, azonban az AT&T egy nagyon csúnya, megtévesztő játékot játszik, mellyel saját ügyfeleit ejti át.

A Sprint szerint nagyon megtévesztő az a marketing, melyet az AT&T alkalmaz, hiszen ezzel csak az embereket veri át. Az AT&T egy 5G-nek nevezett olyan szolgáltatást ad el, mely voltaképp nem más, mint egy kicsikét feltúrbózott 4G. Mi több, a Sprint végzett korábban egy felmérést ügyfelei között, melyből az derült ki, hogy a válaszadók 54 százaléka hitte azt az 5G E-re, hogy az már egy igazi 5G kapcsolat.

Az AT&T sem restellte magát, hiszen a pert követően gyorsan kiadtak egy közleményt, melyben az szerepel, hogy az 5G E a legújabb készülékeken érhető csak el, s kétszer olyan gyors sebességátvitelre képes, mint a standard LTE. Szerintük ezt jelképezi az 5G E, s nem vernek át senkit. Természetesen a szolgáltató jelezte, hogy készségesen állnak a per elébe.

Ti mit gondoltok? Szerintetek valóban megtévesztő az 5G E jelölés?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!