Egyre nagyobb hangsúlyt fektet az egészségre az Apple

HusztiD 2019.02.04. 11:56 Apple 1 db 164

apple-health-iphone-x

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Apple az utóbbi években egyre érdekeltebb az egészség témakörben. Talán akkor érkezett el a fordulópont, mikor kiadták a legelső Apple Watch modellt, hiszen azóta folyamatosan fejlesztik az egészségügyi csapatukat a kaliforniaiak.

A Thinknum beszámolója arra világított rá, hogy az Apple-nek jelenleg 75 nyitott álláshirdetése van, ahol az egészséggel kapcsolatos munkakörbe keresnek munkavállalókat. Ha mindezt a 2017. októberi adatokhoz hasonlítjuk, akkor ott csak 15 ajánlatról beszélhetünk akkoriban, s láthatjuk, hogy szűk másfél év alatt mennyire megnövekedett eme szegmens.

Nem hiába mondja el bizonyos időközönként Tim Cook, hogy mennyire fontos számukra az emberek egészsége. Korábban nem egy olyan kijelentése volt már a CEO-nak, mely alapján fontos jövőbeli fejlesztéseket remélhetünk.

Szerintetek is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészségre az almások?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jambrik Rudolf - 2019.02.04. 14:04

    Először a pulzus kontroll nyerte el a tetszésem, később az EKG is, nem éreztem semmit, de a görbék csúnyák voltak, a pulzus is nagyon ugrált elég tág határok között. Irány a kardiológus, mit írjak, segített felismerni a stressz okozta magas vérnyomást.

Szólj hozzá Te is!