Apple Pencil és Smart Keyboard támogatással érkezik az iPad Mini 5

HusztiD 2019.02.04. 13:55 iPad, Pletykák 0 db 232

ipadmini5applepencil-800x632

Az utóbbi hetekben egyre többször merül fel az iPad Mini 5 neve. Legutóbbi információk szerint az idei év első felében érkezik, azonban most az egyik ismertebb fejlesztő, Steve Troughton-Smith osztott meg új információkat, melyeket a legutóbbi iOS bétájából sikerült kibányásznia.

Az bő egy hete kiadott iOS 12.2-ben négy darab új iPad modellt vélt felfedezni Steve, melyekre az Apple a következőként hivatkozik: J210, J211, J217 és J218. Egyelőre konkrétan nem tudni, hogy melyik kódnév melyik modellt takarja, de feltehetően az első kettő az iPad Mini 5-re mutat (LTE és WiFi), illetve az utóbbi kettő a 9,7 colos tabletre (szintén LTE és WiFi).

A legnagyobb érdekesség Steve szerint, ami az iOS 12.2 bétájából kivehető, hogy ezen tabletek támogatni fogják az Apple Pencilt és a Smart Keyboard-ot. Ezen felül a hitelesítésért nem a Face ID, hanem a Touch ID fog felelni – egyelőre csak az újabb iPhone modellek és a tavaly frissített iPad Prók kapták meg az arcfelismerést. Feltehetően később, 1-2 év múlva már a mezei iPad és iPad Mini is Face ID-val lehet felvértezve.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!