Pletyka: ilyen lesz az iPhone Xs utódja, az iPhone XI

HusztiD 2019.01.30. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 472

9C93311A-6A5A-4D67-AC30-30D62A2B18FE-780x439

Az elmúlt hetekben viszonylag sok koncepciót láthattunk, illetve számos pletykát olvashattunk arról, hogy milyen lesz az ősszel érkező csúcsmodell. Ezúttal a CompareRaja számolt be néhány új infóról, s mellé egy új rendert osztott meg arról, hogy voltaképp hogyan nézhet ki a telefon.

Nem meglepetés, de a következő csúcsmodellre itt is iPhone XI-ként hivatkoznak. A jelenlegi információk csak az 5,8 colos telefonra terjednek ki, egyelőre nincs hír az iPhone Xs Max és az iPhone Xr utódjáról. Amennyiben helyesek a mostani értesülések, akkor az egyik legszembetűnőbb különbség a hátlapon jelentkezik, hiszen az Apple a kamerát immáron horizontálisan helyezheti el, s nem oldalt, hanem felül, középen lesz megtalálható a három szenzor.

Ezen felül a kijelző mérete marad 5,8 col, azonban az USB C lehet a második újdonság, hiszen idén a telefonjaiból is kinyírhatja a jó öreg Lightning csatit az Apple. Ha minden igaz, akkor a készülékben egy 4 000 mAh-es aksi kaphat helyet, illetve három színben lenne elérhető a csúcsmobil: szürke, arany, asztroszürke és kék.

Ne feledjük, hogy ezek csak pletykák. Nem kizárt, hogy az Apple ehhez hasonló prototípussal is kísérletezik, de az is lehet, hogy nem. Ezt nem fogjuk tudni megmondani, de azt igen, hogy szeptemberig számos egyéb pletyka lesz az új telefonokról, így érdemes lesz őket óvatosan kezelni.

Mindenesetre ti mit szólnátok, ha az Apple valóban középre rakná a hátlapi kamerákat?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!