Touch ID és Face ID nélkül érkezik a hetedik generációs iPod Touch?

HusztiD 2019.01.28. 13:55 iPad, iPod 0 db 566

ipod-touch

Az Apple a napokban adta ki az iOS 12.2 legelső bétáját a fejlesztők számára, azonban máris érdekes információk szivárogtak ki belőle. A jól ismert fejlesztő, Steve Troughton-Smith arról számolt be Twitteren, hogy referenciákat talált az új 7,9 és 9,7 colos iPad modellek érkezésére, valamint az új iPod Touch-ra.

Talán az iPad-es referenciák senkinek sem okoznak újdonságot, ugyanis eddig úgy tűnik, hogy minden év tavaszán és őszén frissíti őket az Apple. Most viszont újabb nyomok vezetnek a 7,9 colos tablethez, így várható, hogy most tavasszal, az ötödik generációs Minit is bemutatja az Apple. Ennél sokkal érdekesebb a hetedik generációs iPod Touch, ugyanis Steve felfedezései alapján a zenelejátszó nem kap Touch ID-t, sem pedig Face ID-t. Igaz a korábbi modellben sem volt Touch ID, de talán mondhatjuk azt, hogy most már ideje lett volna, ha bemutatnak legalább egy ujjlenyomatolvasót.

Az Apple utoljára 2015-ben frissítette az iPod Touch családot, ám azóta mintha megfeledkeztek volna a készülékről. Talán most tavasszal érkezik a hetedik generációs lejátszó? Nem kizárt.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!