Ilyen lesz az iPhone XI; fotópályázatot hirdetett az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2019.01.26. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 259

Eltelt egy újabb hét, s lassan január is véget ér, így szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és történéseit.

apple-park

iPhone XI: 4 000 mAh-es aksi, ProMotion kijelző és egyéb érdekes nyalánkságok

Ugyan még messze vagyunk az idei évi iPhone modellek szeptemberi bemutatójától, de már-már szállingóznak az első információmorzsák. Ezúttal a kínai Weibón, egy C Technology névre hallgató felhasználó osztott meg új infókat arról, hogy voltaképp mit várhatunk.

iphone-11-prototype

Bővebben itt.

Az Apple végleg kinyírja a 3D Touch funkciót a jövőbeli iPhone modelljeiből

Az Apple négy évvel ezelőtt dobta piacra az iPhone 6s modelljeit, melyeknek egyik újdonsága a 3D Touch volt. Ez lényegében egy nyomásérzékeny kijelzőt rejtett magában, s a panel által extra funkciókat hozhattunk ki az alkalmazásainkból: például ha erősen nyomva tartottuk a kamera appot, akkor olyan gyors funkciókat hozott fel, mint a szelfikészítés, videófelvétel, lassított videófelvétel, vagy a fotókészítés.

0_UXsuQ7__UZQS64YF

Bővebben itt.

Egyre többet adományoz jótékony célra az Apple

Az Apple a tegnapi nap folyamán emlékezett meg Martin Luther Kingről, s ennek kapcsán pár apróbb információt is megosztottak a nagyközönséggel. Tudtuk eddig, hogy az almások szeretnek adományozni, azonban a mostani, hivatalos információk alapján kiderült, hogy évről évre egyre nagyobb mértékben jótékonykodnak.

apple-volunteering

Bővebben itt.

Fotópályázatot hirdetett az Apple

Az Apple minden év elején új pályázatot hirdet, melynek berkein belül várják az elhivatott felhasználókat, kik szeretnek az iPhone-jaikkal fotózni. Ezúttal sincs másképp, hiszen a kaliforniaiak a hivatalos oldalukon jelentették be, hogy a Shot on iPhone kampányon belül várják a jobbnál jobb képeket január 22 és február 7-e között.

iphone

Bővebben itt.

Hasznos újdonsággal frissül a Spotify: némíthatod a nem kívánt előadókat

A Spotify jelenleg egy apró, ám annál fontosabb funkciót tesztel, melynek berkein belül a felhasználók blokkolhatnak bizonyos előadókat. A koncepció nem új keletű, ugyanis már 2017-ben tervezett egy némítás opciót a szolgáltató, azonban ekkor valamiért elmeszelték az ötletet, s most újra előkerült a tarsolyból.

spotify

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején jött a hír, hogy vintage besorolást kapnak a 2012-es iMac modellek, majd kiderült, hogy emeli árait a Netflix, így boncolgattuk, hogy vajon kezdenek-e kapzsivá válni? Az elmúlt napokban nagyon hangulatos kisfilmet osztott meg az Apple, majd láthattunk egy új iPhone 11 koncepciót, ami egy egészen kellemes, iPad Pro beütést kapott.

apple-car

A hét második felében új információk szivárogtak ki az iPad Mini 5-ről, majd felmerült, hogy a csökkenő iPhone kereslet miatt vesznek fel kevesebb embert az almásokhoz. Végezetül láthattuk, hogy mi mindenre jó az új iPad Pro, majd beszámoltunk, hogy ezennel hivatalosan is befellegzett a Project Titan-nak.

Ezek voltak a 2019-es év negyedik hetének legérdekesebb hírei. Feltehetően az elkövetkezendő napokban is újabb érdekes hírek érkeznek, valamint esélyes, hogy újabb bétákat ad ki az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!