Hamarosan a stroke előjeleit is kimutathatja az Apple Watch

HusztiD 2019.01.18. 12:55 Apple Watch 1 db 368

0911-GroundZeroResearch

Nem mondhatjuk, hogy lomha ütemben fejlődne az Apple Watch, hiszen ha visszatekintünk 2015-re, akkor a legelső óra jóformán még csak a pulzusmérésre volt alkalmas, míg most, négy évvel később már EKG-t is mérhetünk vele. Hatalmas fejlesztés mindez ilyen szűk időn belül, azonban az almások itt még nem állnak meg.

A legújabb hírek szerint az Apple partneri kapcsolatot kötött egy, a gyógyászatban jártas vállalattal, a Johnson & Johnson-nal annak érdekében, hogy létrehozzanak egy egészen új alkalmazást, amely képes a stroke előjeleit kimutatni. Sok konkrétumot ugyan nem tudni a fejlesztésről, de az almások célcsoportja egyelőre a 65 év feletti felhasználók. Elviekben a negyedik generációs Apple Watch-ba beépített EKG applikáción alapulna az új app, s egy algoritmus segítségével képes lenne jelezni a felhasználóknak, ha valami rendellenességet észlelne.

Nyilván ez még egy hosszas fejlesztés lesz, de kíváncsian várjuk, hogy milyen további hasznos újdonságokat mutatnak be az almások az elkövetkezendő évek folyamán.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2019.01.21. 20:57

    Ja és Tim még mindig a watchot teszteli cukor mérés ügyileg?
    Vicc belépőnek egy vagyont a tehetségtelen looser vezetők a tehetségtelen mérnököknek. Addig androidosok már most is mérik a vércukrot bökködés nélkül, mert az idióta Apple nem engedélyezi a normális NFC használatot.
    Tehetségtelen barmok!

Szólj hozzá Te is!