Tim Cook-ot inspirálja, ha életet ment az Apple Watch

HusztiD 2019.01.17. 17:55 Apple Watch, Tim Cook 2 hozzászólás 194

ecg1

Folyamatosan számolunk be olyan hírekről, hogy mi módon előzi meg a komolyabb problémák kialakulását az Apple okosórája, az Apple Watch. Legutóbb például azt tudhattuk meg, hogy az újonnan megjelent EKG alkalmazás miképp mentett meg egy életet a megjelenésétől számított első 24 órában.

Ezúttal egy Elissa Lombardo nevű hölgy osztott meg egy érdekes történetet Twitteren. Az újonnan vásárolt okosóra hívta fel férje figyelmét arra, hogy valami nincs rendben, ugyanis a két nap használat után pitvarfibrilláció és 150 bpm-es pulzust jelzett. Ezt követően gyorsan elmentek a sürgősségire, ahol kiderült, hogy olyan tünetekkel bírt Elissa férje, amire korábban felfigyelhettek volna. Vizsgálatokat követően az orvosok megállapították, hogy elzáródtak az artériák, de gyors kezelést követően elmúlt a veszély.

A tweetre reagált az Apple CEO-ja, s jelezte, hogy az ilyen és ehhez hasonló történetek motiválják őket az Apple-nél.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Ildikó - 2019.01.17. 22:12

    Azért az elég bosszantó, hogy kizárólag ez a funkció volt az oka (pl.motorozom) hogy 3-asról 4-es watch-ra váltottam, s most úgy tûnik, ez kis hazánkban a büdös életben nem fog mûködni :o(

  2. Bubad - 2019.01.18. 08:39

    Bizony bizony, kicsit érdekes hogy a megjelenés után jóval derült ki, hogy lekorlátozzák az Eu ban. Pedig én is csak ezért cseréltem…pont ez jelent rizikót a hazai egészségügyben…….

Szólj hozzá Te is!