Tim Cook egyáltalán nem fél Kína és a Huawei megtorlásától

HusztiD 2019.01.15. 13:55 Apple, Egyéb, Tim Cook 0 db 151

WWDC18_Tim-Cook-2-780x536

Egy hónappal ezelőtt egy nagyon érdekes történésre lehettünk figyelmesek, ugyanis letartóztatták a Huawei pénzügyi vezetőjét, s mint ekkor felröppentek a hírek, hatalmas bajban lehet miatta az Apple. Tim Cook nem olyan rég válaszolt a CNBC kérdésére, s mint kiderült, az almások CEO-ja egyáltalán nem fél semmilyen megtorlástól.

Tim röviden elmondta, hogy többször utazik Kínába, s minden egyes alkalommal üdvözlik őt és az Apple-t, így egyáltalán nem fél attól, hogy bármilyen probléma merülne fel a múltkori ügy miatt. Ezen felül a vezető elárulta, hogy Kína és USA között nagyon erős a kötelék, ugyanis a két ország közt komplex megállapodások vannak, melyek mindkét fél számára előnyösek. Mi több, az üzleti érdekek képesek közel hozni egymáshoz az országokat.

Nyilván az Apple-nek semmi köze a múltkori esethez, de ahogyan Tim mondta, eléggé komplex megállapodások vannak az országok között, így félnivalója nem igazán lehet az Apple-nek. Egyedül amiért most aggódhatnak, az a kínai bannolás, amiért a Qualcomm a felelős.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!