Látványos iPhone X2 koncepcióvideó érkezett

HusztiD 2019.01.15. 15:55 iPhone, Videók 1 db 555

maxresdefault (1)

Messze vagyunk még a szeptemberi iPhone event-től, valamint jelenleg még azt sem tudjuk igazán, hogy milyen lesz az új telefonok formaterve, illetve azt, hogy milyen újdonságokat kapnak. A viszonylag jól ismert ConceptsiPhone YouTube csatorna egy új koncepcióvideót rakott fel a bizonyos iPhone X2-ről.

Az első szembetűnő újdonság, hogy a telefon kijelzőjéről eltűnt a TrueDepth kamerarendszer, s helyette a dizájnerek egy olyan megoldást álmodtak meg, mint amit a Xiaomi is nem olyan régen bemutatott: szétcsúsztatható telefon, aminek felső részében megtalálhatjuk az előlapi kamerát. Ezen felül a hátlapon egy négykamerás kialakítást találhatunk meg, melyben akár egy 24 megapixeles szenzor is helyt kaphat, valamint az Apple logó ujjlenyomatolvasóként funkcionál.

Nagyon érdekes koncepció a mostani, de egyet biztosra vehetünk: a 2019-es iPhone modellek nem ilyenek lesznek. Ennek ellenére, ti mit szólnátok, ha valami hasonlót villantana az Apple?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iRon242 - 2019.01.16. 09:40

    Egy ilyen szétcsúsztatós konstrukció miatt annyi lenne a tokpiacnak, meg aztán ezer hibalehetőség forrása is, és ha leesik, nagyobb eséllyel hullik darabokra.

Szólj hozzá Te is!